3 portioner
Ingredienser
3 st pangasius fiskfiléer
50 g färsk ingefära skivad i små rutor
150g cashewnötter
50g rostad schalottenlök
1 liter rapsolja
Till sås:
4 msk tamarind pulp concentrate
5 msk socker
1 ½ tsk salt
3 msk vatten
Gör så här:
Blanda tamarind pulp concentrate, socker, salt och vattnet i en litten skål till sås. Lägg dem i mikro och värm 5-10 sekunder.
Värm upp en stor stekpanna med oljan på medelhög värme.
Lägg i fisken i stekpannan och låt den steka 5 minuter varje sida eller tills fisken är genomstekt.Lägg i fisken på en tallrik. Lägg på ingefäran, cashewnötterna och rostad lök ovanpå fisken. Häll i såsen på fisken. Servera med sallad eller ris.
Gör så här:
Blanda tamarind pulp concentrate, socker, salt och vattnet i en litten skål till sås. Lägg dem i mikro och värm 5-10 sekunder.
Värm upp en stor stekpanna med oljan på medelhög värme.
Lägg i fisken i stekpannan och låt den steka 5 minuter varje sida eller tills fisken är genomstekt.Lägg i fisken på en tallrik. Lägg på ingefäran, cashewnötterna och rostad lök ovanpå fisken. Häll i såsen på fisken. Servera med sallad eller ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar